Arta Bajrami bëhet bionde

Arta Bajrami nuk po ndalet duke ndryshuar pamjen fizike.

Ajo për ndjekësit gjithmonë pozon në mënyra të shumta, duke shkëlqyer në çdo kohë.

Në imazhin e fundit, ajo shfaqet me flokë më ndryshe, teksa bëhet bionde dhe këngëtarja duket si një person tjetër.

Po ashtu, me grimin perfekt pamja në vijim e tregon se sa bukur duket./kosovarja