Arta Bajrami ka shtuar shumë kilogramë

Arta Bajrami këtë herë ka marr vëmendje me imazhin që ka postuar, duke u vërejtur që ka shtuar shumë kilogramë.

Ajo përveç paraqitjeve fizike, mbetet e dalluar edhe për zërin që ka, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë gjithmonë në top formë, dhe e dalluar në paraqitjen fizike, Arta këtë herë shfaqet më ndryshe.

Në imazhin që ka postuar, ajo shihet që ka shtuar shumë kilogramë.