Arta Nitaj ndryshe nga ajo çfarë shfaqë në ‘Instagram’

Arta Nitaj është njëra ndër modelet më terheqese shqiptare, ajo merr vëmendje të madhe postimet e saj tejet pr.ovokuese.

Përtej kësaj ajo komentohet shumë edhe për pushimet e saj tejet luksoze në vende të shtrenjta.

Së fundi ajo ishte pjesë e klipit të Dafinës dhe Kidës, dhe kjo nuk është hera e parë që modelja merr pjesë në një klip.

Faqja e ‘Instagramit’, “Vipat e bllokut”, e kanë kapur një moment të saj teksa ajo ishte ulur gjatë një pjese në klip, ku barku i saj nuk dukej edhe aq i hollë sikurse shfaqet në ‘Instagram’.