Arta Nitaj xhiron veten duke ushtruar, thotë se po e heq bakllavën e Bajramit

Aktorja e njohur shqiptare, Arta Nitaj nuk po i ndahet palestrës.

Duke qenë se ka arritur të bëjë forma të përkryera trupore, ajo tani po ushtron akoma më shumë.

Aktorja e ka xhiruar veten duke ushtruar së fundmi dhe është shfaqur tejet atraktive me veshje të shkurtra sportive.

Arta pranë postimit ka thënë se është duke e hequr bakllavën e Bajramit.