Arta vishet e rregullohet bukur dhe ka një mesazh interesant për të gjitha gratë

Tash e sa vite këngëtarja nga Prishtina, Arta Bajrami e mban epitetin si “Mbretëresha” rrymës muzikore RnB, shkruan “InfoKosova”.

Kështu e quajnë fansat e saj besnik, por edhe Arta vetën e quan “The Queen” (Mbretëresha).

Edhe mesazhi i saj i sotëm karrshi kësaj fotografie ku Arta duket shumë bukur e veshur, ka të bëj me mbretëreshën.

Arta në përshkrimin e fotografisë së saj të fundit thotë:

“Mendoni si një Mbretëreshë, një Mbretëreshë nuk ka frikë të dështojë”.

Mesazh ky i cili iu dedikohet të gjitha zonjave./InfoKosova/