Zackabier është një artist gjerman dhe ka bërë një projekt qesharak i cili edhe po konsiderohet shumë i pakëndshëm, pasi që ka transformuar kontinentin Evropian në mënyrë komike duke vendosur figura dhe objekte që ngjasojnë sipas formës, shkruan InfoKosova.

Ky projekt ishte bërë nga Zackabier vetëm sa për tu argëtuar, dhe kur ta shihni hartën e Shqipërisë nuk do ju duket asnjëherë argëtuese.

E themi këtë, pasi harta e vendit tonë atij i duket si një prezervativ.

Pasi i ka publikuar hartat e transformuara, ai  ka marrë edhe mjaft komente negative.

Kurse hartën e Britanisë së Madhe e ka bërë si një salamandër.

Në rastin e Italisë nuk ka çuditur aspak pasi e ka bërë si çizme.

Ndërsa harta e Norvegjisë sipas tij ngjason si spermatozoidit.

Shiko Fotot:

Shqipëria

Mbretëria e Bashkuar

Italia

Norvegjia