As Ritvana e “Përputhen” nuk i shpëton ndërhyrjeve, ky është ndryshimi që ka bërë

Ritvana Fetahu,është vajza që bëri namin që kur hyri në emisionin e dashurisë “Përputhen

E lindur dhe e rritur në Danimarkë, vajza shqiptare vendosi që të provojë një eksperiencë të re në jetën e saj duke u futur këtij show-programi.

Me hyrjen e saj në këtë program, të gjithë e vërejtën se ajo është një vajzë e shkathtë dhe shumë elokuente në të folur.

Natyrisht vëmendje ka marrë edhe pamje e saj, madje hunda e saj jo aq e përkyer u komentua shumë.

Në foton e fundit, shihet se ajo tashmë ka bërë ndryshim në hundën e saj.

Shikoni dallimin si e kishte dhe si e ka sot Ritvana pamjen e saj./ora