Askush asnjëherë nuk ka bërë sjellje më “skandaloze” para mbretëreshës britanike

Një vogëlush dyvjeçar kishte një detyrë shumë të thjeshtë, që mbretëreshës britanike Elizabeth II t’ia dhuronte një tufë lule, por diçka nuk shkoi mirë.

Vogëlushi duket se nuk ishte shumë i impresionuar me rastin e tij jetësor për të nderuar Mbretëreshën Elizabeth II në ceremoninë e zbulimit të një memoriali britanik të luftës në Londër.

Më poshtë shikojeni videon dhe përpjekjet e nënës ë vogëlushit për ta detyruar atë që t’ia dorëzonte lulet mbretëreshës.

Shiko Videon: