Burrat dhe gratë kanë dy procese të ndryshme në trupin e tyre.

Gratë “përballen” me ciklin menstrual kurse burrat me sponatinitet në organin gjenital të tyre.

Meshkujt në këto fotografi nuk mund ta kontrollojnë vetveten, shkruan InfoKosova.

Këto fotografi tregojnë se sa e vështirë por edhe qesharake mund të jetë kjo.

Ne po ju sjellim disa foto të futbollistit Mario Gotze, që u ndi shumë në siklet./InfoKosova/

Shiko Fotot: