Asllan Bajrami e kishte parë si fëmijë në luftë mendonte se ishte vrarë, ai paraqitet i gjallë pas 22 vitesh. Ja si reagon kur e sheh!

Në emisionin më të shikuar në vend “Kojshia Show” jemi mësuar të ndodhin gjithmonë të papritura dhe befasi emocionuese.

Kështu këtë jave gazetari shquar Asllan Bajrami është befasuar dhe emocionuar shumë kur në skenë i është paraqitur i gjalle fëmija që e kishte parë gjatë luftës dhe kishe menduar se ka vdekur.

Ndiqeni këtë moment emocionues nga minuta e 20 e emisionit./InfoKosova/