Atdheu zvesh Sarën për t’ia parë…

Interesant ishte mënyra se si nisi takimi i Sarës dhe Atdheut.

Duke folur për tatuazhet, ajo i tregoi vendet se ku i kishte tatuazhet.

Por në studio pati disa komente pikante

Antonela: Ky i ç.ovi këmbët, ajo tjetra i qiti sutienat

Sara: Unë Atdheun e pëlqeja që nga ekrani nga afër ishte shumë më mirë.

Antonela: Se njeh mirë fare, ta them unë./blic