Axha Sheq na mëson çka është dashuria

Të gjithë e njohin karakterin e Axhes Sheq, të luajtur mjeshtërisht nga Mensur Safqiu, shkruan “Kosovarja”.

Axha Sheq është burri i fortë dhe tradicional, i drejtë, por patriarkal në projektet e formacionit “Stupcat”.

Ky karakter që në dyzim me Teten Gjyli dhurojnë shumë të qeshura, gjithashtu thotë edhe shumë gjera të vlefshme e për tu mbajtur në mend, shkruan “Kosovarja”.

Në një nga pjesët e serive të “Egjelit”, Axha Shneq ka folur ndjeshëm edhe për dashurinë dhe ja se çfarë ka thënë.

Shiko videon: