Web Analytics

Azemi edhe Alba ia mbajnë duart njëri-tjetrit në gjumë, Lumbardhi qan me dënesë në oborr (VIDEO)

Lumbardhi është zgjuar herët sot dhe ka dalë jashtë për të qëndruar i vetëm në oborrin e shtëpisë më të madhe në vend.

Ai ka dalë jashtë dhe ka qarë për një kohë të gjatë.

Por cila mund të jetë arsyeja, akoma nuk është sqaruar nga ai.

Në një moment i kishte thënë Albës se ai ka qarë pasi e kuptoi se ajo i ka kapur duart me Azemin./Klankosova.

Shiko videon:

Nga rubrika