Azet këndon në shqip, publikohet bashkëpunimi me Dhurata Dorën

Është pu blikuar kënga ‘Fajet’, që është bashkëpunim i radhës i dyshes Azet dhe Dhurata Dora.

Reperi shqiptar me famë në Gjermani këtë herë ishte i ftuari i Dorës, në këngën e krijuar nga Jugglerz.

Videoklipin e këngës e kanë realizuar në Spanjë, ndërsa kanë pos tuar imazhe të shumta nga ditët e xhirimeve pak ditë para lansimit.

Në fillim të këngës Azet dëgjohet duke kënduar në gjuhën shqipe, për të vazhduar më pas me pjesët në gjuhën gjermane.