Babai nga Gjakova lajmërohet në polici: Më ka hubur vajza

Një burrë nga Gjakova ka vënë në lëvizje mekanizmat e shtetit për vajzën që i doli nga shtëpia.

Raportet policore kanë shpeshtuar rastet e den.onc.imeve për vajzat që po zhduken nga shtëpitë e tyre.

Një baba nga Gjakova ka raportuar në polici se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Ali Ibra”, mëngjesin e së martës.

Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij vik.tima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin ditor të policisë së Kosovës.

Policia e ka hapur rastin si “Person i zhdukur”.