Babai shqiptar gjen vajzat pas përmbytjeve në Gjermani: U shpëtuan me helikopter

Altenburg (Rheinland-Pfalz) – Shefik Hyseni (46) nuk e dinte me orë të tëra nëse i kishte humbur vajzat e tij në përmbytjen e vd.ekjes.

Babai kishte frikë për jetën e Laureës 13 vjeҫare dhe Altunës 17 vjeҫare.

A kishin qenë në gjendje të siguroheshin me kohë?

Hyseni për mediat gjermane thotë: “Të Mërkurën në mbrëmje vajzat e mia më thirrën dhe thanë se uji ishte tashmë në katin e parë!”

46-vjeçari vrapoi menjëherë në shtëpi.

Kur ai arriti nuk po kalonte – uji ishte tashmë kudo!

Krejt i dëshpëruar, operatori i makinës priti natën në një urë nga e cila mund të shihte shtëpinë e tij.

Dje në orën 5.30 pasdite erdhi lajmi: Fëmijët e tij u shpëtuan nga shtëpia e përmbytur me helikopter.