“Balerin i dështuar”/Sherri Fifi-Iliri

Mbrëmjen e djeshme banorët festuan me njëri-tjetrin por pa pranin e disa banorëve të tjerë sic ishte dhe Iliri.

Në një bisedë në oborr me Ilirin,Fifi përmendi pjesën e largimit nga shtëpia ku i thot atij se ajo do jetë e fundit që do të largohet.

Iliri i tha me shaka që ajo e ka kontratën deri në 16 janar 2024.

“Ti e ke 16 janar 2024,ti do të rrish vetëm këtu”– i tha ai.

Fifi nën efektin e pijes duket se nuk e priti mjaft mirë këtë koment të Ilirit duke i thënë atij balerin i dështuar, bseda vazhdoj dhe më tej duke u agravuar më shumë,gjë që bëri që Iliri të largohej i prekur.

Këto ditë kanë qenë paksa të vështira dhe të sikletshme për Ilirin pasi është edhe në nominim bashkë me Sabianin.

Shiko videon: