Banorët bëjn lojën me pantomima, Iliri shkrinë së qeshuri me imitimin e tij

Banorët kanë pasur një lojë tjetër kësaj radhe.

Ata kanë zhvilluar një lojë ku kanë imituar njëri tjetrin.

Por ajo që shkrinë së qeshuri është imitimi i Ilirit. Ai ka imituar Dagzin dhe ka shkrirë banorët së qeshuri, banorët e zbuluan shpejt personazhin që Iliri imitoj.

Këtë javë të nominuar janë Meridiani, Sabiani dhe Antonela, njëri nga të tre të premten lërë shtëpinë./Lajmi/

Shiko videon: