Bashkë me tre fëmijët Ramushi e surprizon Anitën për Shën Valentin

Dita e të dashuruarve pritet te festohet sot, po për shkak të zgjedhjeve do jetë shumë me ndryshe.

Ramush Haradinaj është ai i cili bashkë me fëmijët e surprizuar Anitën në një mënyrë të veçantë.

Me nga një trëndafil në dorë ata shihen më të bashkuar se kurrë, e ky gjest Anitën e ka lumturuar shumë.

Ajo madje i ka shkruar ca fjalë të bukura për gjitha ata që festojnë këtë festë.

Gezuar per ata qe kane shume dashuri per te marr dhe shume dashuri per te dhuruar”./Kosovarja/