Bashkimi akuzon Ritvanën dhe Argjendin se ata kaluan natën në hotel

Bashkimi ishte konkurrenti i cili ndezi situatën në studio.

Ritavana sot akuzoi Bashkimin dhe Adën se të dy konkurrentët kanë diçka mes tyre më shumë se vetëm një takim i rastësishëm në Prishtinë.

Bashkimi më pas mori fjalën dhe tha se edhe ai ka diçka për të treguar në lidhje me Argjendin dhe Ritvanën, i cili zbuloi se dyshja ishin takuar fshehtas produksionit.

Bashkimi tha se është is igurtë që Ritvana dhe Bashkimi kanë kaluar natën në një hotel dhe kanë pirë verë gjithë natën, kjo gjë nuk u pranua nga dy konkurrentët të cilët vazhduan duke thënë se kjo gjë nuk është e vërtetë.