Bashkimi e harron shpejt Alvisën, kapet në prapaskenë duke ia përkëdhelur trupin Efit

Bashkim Saiti është konkurrenti kosovar i cili po merr pjesë në Përputhen 3.

Ai dhe Alvisa kanë qenë shumë të afërt me njëri-tjetrin, aq sa sipas Hysenit ata dy kanë pasur takime edhe jashtë programit.

Pas skandalit të Alvisës mes Hysenit, edhe pse i përfshirë mes tyre Bashkimi ka vazhduar qëndrimin në program.

Sot është postuar një video nga prapaskenat e programit kur Bashkimi shihet duke flirtuar me Efin.

Në një moment ai prek në trup Efin duke u interesuar për grimin që ka vënë./Lajmi

Shiko foton: