Beatrix Ramosaj: Zot më ruaj nga të qenit oportuniste

Beatrix Ramosaj kanë qenë mjaft e komentuar muajve të fundit, që nga pjesëmarrja një edicionin e Big Brother VIP.

Krahas kësaj, këngëtarja po ashtu po vazhdon të jetë aktive me projekte të reja muzikore e që po priten mirë nga fansat e saj.

Por, aktive mbetet edhe në rrjetet sociale, ku sjell imazhe të ndryshme, pa munguar edhe shkrime të ndryshme, një të tillë ajo ka bërë edhe së fundmi në llogarinë e saj në Twitter, e të cilën e shprëndau edhe në InstaStory.

“O Allah më ruaj nga të qenit një oportuniste, të mendojë vetëm për vete dhe të komentojë fillimisht e më pas të mendojë nëse është në interesin tim, Amin”, ka shkruar Beatrix një postim të radhës.