Bebe Rexha me maskë e dorëza, kështu bën pazare këngëtarja shqiptare

Bebe Rexha me masa mbrojtëse derisa shkon për të blerë ushqim.

Këngëtarja e famshme me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha ka dalë për të blerë ushqime.

Për shkak të pandemisë covid19, Rexha praktikon t’i respektojë masat mbrojtëse duke mbajtur masken dhe dorezat.

Kujtojmë faktin se jo rrallë herë ajo shpalos detaje të ndryshme nga jeta e saj, me anë të së cilave na bënë të kuptojmë se është kaq e thjeshtë./IndeksOnline/