Befason Hoxhë Ahmed Kalaja: Nuk do ta ndërroja kombin shqiptar as për fe dhe për asnjë gjë tjetër. Ja pse!

Hoxhë Ahmed Kalaja imam nga Tirana ishte mysafir në emisionin e njohur Kojshia Shoë.

Ai diskutoi tema nga më të ndryshmet bashkë me moderatorin Sadri Imeri.

Imami Ahmed Kalaja ndër të tjera tha se nuk do ta ndërronte kombin shqiptar me asgjë, dhe si duket për këtë gjë ka një arsye shumë të fortë.

Për ta kuptuar pse, ndiqeni emisionin nga minuta 21:00sec!