Web Analytics

Befasuese, Azemi heq dorë nga Alba

Azemi dhe Alba janë dy banor shumë të përfolur për shkak të dashurisë që ia ka shfaqur Azemi Albës.

Alba gjatë gjithë kohës e ka mohuar këtë lidhje të mundshme duke i thënë se ata mund të jenë vetëm miq.

Edhe Azemi si duket ka hequr dorë dhe e ka lënë të rrjedhë vetë ngjarjen.

“Qysh je me këta tjerët, ashtu je edhe me mua”, i ka thënë Azemi Albës duke e krahasuar atë me të gjithë banorët e tjerë.

Alba u bë shumë e komentuar për shkak të “trekëndëshit të Bermudës” që u krijua nga publiku, Lumbardh, Alba dhe Azem.

Shiko videon:

Nga rubrika