Befasuese, videoja e kobrës së etur po bën xhiron e rrjetit

Kobra Mbretërore zakonisht nuk përballet me njerëzit.

Por në kohëra të vështira, kërkohen edhe reagime të vështira.

Ky është momenti kur një kobra e etur futet në një fshat indian për të kërkuar ujë.

Thatësira e fundit ka bërë që ajo të mos ketë frikë nga banesat e njerëzve.

Dhe këta të fundit tregohen zemërgjerë, pasi i japin asaj ujë nga një shishe.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/584507748793186/