Ndoshta nuk e dini, por shumë lajme dhe postime të tjera të mahnitshme nga InfoKosova mund të jeni duke i humbur në Facebook – edhe pse e keni like faqen tonë!

Algoritmi misterioz i Facebook bën që mos t’i shihni postimet në mënyrë kronologjike – madje, disa postime mund të mos i shihni FARE.

Por, mos u brengosni.

Ekziston një mënyrë e lehtë që ju mundëson ta shihni tërë përmbajtjen tonë të mahnitshme në Facebook, pa ju humbur asgjë.

Thjeshtë ndiqni hapat si më poshtë dhe nuk do t’ju ikën më asnjë postim.

Në celular

1. Shkoni në faqen e InfoKosova në Facebook

2. Klikoni në butonin “…” në krye të faqes

3. Klikoni “Following”

4. Zgjedhni “See First”

Kështu duket i gjithë procesi:

Në kompjuter

1. Shkoni në faqen e InfoKosova në Facebook

2. Klikoni butonin “Following” në krye të faqes

3. Zgjedhni opsionin “See First” nga menyja e poshtme

Kështu duket i gjithë procesi:

Kjo është e tëra! Tani nuk do të humbni asnjë lajm apo postim nga ne.