Një burrë dhe një grua kanë bërë gjeste të ulëta në korridorin e një qendre pa e ditur se po filmoheshin nga kamerat e sigurisë.

Ngjarja thuhet të ketë ndodhur në Kinë dhe video është publikuar në rrjetin për video amatore, LiveLeak.

Në pamje mund të shihet burri pervers i cili nisë ta prek gruan në gjoks përderisa më pas gruaja eksitohet dhe fillon ta prekë atë në vendet intime.

Pamjet në vijim janë pamje vetëm për publik të rritur, keni parasysh vërejtjen tonë!

Kjo është video e publikuar: