Bekimi dhe dashnia e madhe e Blerta Deliut

Njëra ndër deputetet më të dashura e të angazhuara në skenën politike padyshim që është edhe Blerta Deliu.

Blerta është mjaft e dëshmuar në profesionin e saj ai anëtare e partisë së Thaçit, gjë të cilën e ka dëshmuar me qindra herë.

Ndër te tjera ajo po ashtu është edhe mjaft familjare, jo rrallë herë na ka prezantuar me familjarët e saj.

E sot tek sa e uron nënën për ditëlindje sjellë një imazh e mbishkrim tejet të bukur.

“Bekimi dhe dashuria më e madhe”, shkruan Blerta sipër këtij imazhi./Kosovarja/