Belkizja edhe në shtatzëni nuk i ndal pushimet

Milot Rashica dhe Belkiz Kera Rashica duket se po e shijojnë jetën prindërore mjaft shumë.

Ata janë bërë prindër të një djali me të cilin shpesh po publikojnë fotografi apo video në rrjete sociale, si Instagram.

Së fundi ishte Belzike ajo që ndau videon nga pushimet ku po i shijon me familje, në të cilën shihej Miloti me djalin e tyre duke u argëtuar dhe të dy duke qeshur mes vete.