Beniada e quan katile banoren e Big Brother VIP

Beniada flet për Monikën: “Është shumë katile…”

Beniada dhe Einxhel kanë bërë pak thashetheme.

Ato kanë komentuar sjelljen e Monikës që sipas Beniadës është shumë fallso.

Beniada u shpreh shumë hapur për sjelljen e saj e cila po ashtu tha se sa më shumë po kalojnë ditët po e kuptoj se është shumë katile.

Ndër të tjera ajo tha se Monika po bën një lojë shumë të poshtër.