Berberi nga Kosova që qeth me flakë, hit në mediat e huaja!

Trendi i ri në prerjen e flokëve vjen nga Kosova.

Ky është lajmi që ka pushtuar mediat e Ballkanit dhe më gjerë.

Bëhet fjlaë për berberin nga Banja e Malishevës, që në vend të gërshërëve përdor flkaën e çakmakut.

A do të guxonit të qetheni te ky berber?!

Shiko Videon: