Besa dhe Bujari publikojnë këngë qytetare “live” nga vetura

Këngëtarja Besa Morina ka vendosur që vitin 2020 ta fillojë me këngë popullore.

Këngë si: Tumankuqe, Vaporat, O kandil garipi, Do marr ciften, Rroka mandolinen, Trendelinë dhe Pasha sytë e mi, i ka sjellur në duet me kolegun e saj solokëngëtarin Bujar Gashin.

Se a ia kanë qëlluar me përzgjedhjen, ji ftoj t’i dëgjoni njëherë.Kosova Sot Online.

Këngë si: Tumankuqe, Vaporat, O kandil garipi, Do marr ciften, Rroka mandolinen, Trendelinë dhe Pasha sytë e mi, i ka sjellur në duet me kolegun e saj solokëngëtarin Bujar Gashin.