Besimtarë myslimanë nisin faljen e namazit të Ikindisë në sheshin “Skënderbeu”

Besimtarë myslimanë kanë nisur faljen e namazit të Ikindisë në sheshin “Skënderbeu”.

Thirrjes për falje të namazit në ambient të jashtëm i janë përgjigjur dhjetëra besimtarë.

Në këtë çast ka nisur sipas thirrjes, falja e namazit të Ikindisë.

Besimtarë, aktivistë nga dje kanë propozuar aksionin “Falu n’shesh” si kërkesë ndaj institucioneve për lejimin e faljes së namazit nëpër xhami.

Shiko fotot dhe Videon: