Besojeni ose jo, kjo ndërtesë nuk u shemb as me 300 kilogram tritol

Vështirë të besohet, por ja që ndodh!

Inxhinierët në Turqi dështuan në rrëmimin e një ndërtese të vjetër.

Ata përdorën 300 kilogramë dinamit, por kjo nuk i ndihmoi në realizimin e synimit.

Të njëjtën gjë e provuan edhe një herë, por sërish dështuan.

Sipas tyre, struktura e fortë dhe materiali i ngjeshur e bën të vështirë rrëzimin e saj.

Shiko Videon: