Big Mama e shkrin plakun 90 vjeçar

Big Mama prej 15 vitesh është një nga personazhet më të ekspozuar në ekran, ku e shohim herë duke kënduar e herë duke kryer punën e gazetares e moderatorës.

Bigi, ka shumë këngë , videoklipe e pjesëmarrje në festivale të ndryshme, ku përherë është prezantuar në mënyrë sensacionale.

Ajo, është joshur edhe nga gazetaria dhe moderimi.

Big Mama ka vite që realizon emisione të ndryshme, në të cilat ka edhe shumë intervista, e një ndër të veçantat me kë të burrë rreth të 90-tave që shkrihet së qeshuri teksa bisedon me Big Mamen./Kosovarja/