Shumëkush ka dëshirë që t’i ketë dy fëmijë binjak.

Por shumëpak kush ka të tillë.

Të gjithë besojmë që të gjithë fëmijët janë të bukur dhe të lezetshëm.

Fëmijët, mbesat, nipat tonë i konsiderojmë si më të bukurit e botës.

Por, kur Jaqi Clement ka sjellur në jetë dy binjake para 9 viteve , të gjithë e kanë parë se ka diçka jashtëzakonisht të rrallë tek to.

Edhe kur kanë qenë vetëm bebe, është parashikuar së këto dy bukuroshe do të bëhen modele.

Dhe tani, me të vërtet janë duke u konsideruar si binjaket apo vajzat më të bukura në botë dhe me qindra agjencione të modelizmit janë duke i kontaktuar, raporton “Bright Side”.

Më poshtë gjeni disa fotografi të vajzave më të bukur në botë.