Biznesmeni dhe producenti i njohur hidhet nga një apartament

Prodhuesi i filmit Steve Bing, ish partneri i Liz Hurley, ka vde.kur në Los Angeles.

55-vjeçari, i cili bashkë-shkruajti filmin e komedisë 2003 Kangaroo Jack dhe financoi The Polar Express që luan Tom Hanks, vdi.q pasi r a nga një ndërtesë apartamentesh.

Ish-presidenti amerikan Bill Klinton tha se e donte shumë “mikun” e tij të shokut Bing.

“Ai kishte një zemër të madhe dhe ishte i gatshëm të bënte gjithçka që mundte për njerëzit dhe shkaqet që ai besonte.

“Mua do të më mungojë ai dhe entuziazmi i tij më shumë sesa mund të them dhe shpresoj se ai më në fund gjeti paqen.”

Bing dhuroi para për zotin Klinton dhe raportohet se kishte ndihmuar atë të kthejë dy reporterë amerikanë nga Koreja e Veriut në 2009.