Blerim Destani i bën dhurat provokative Morena Tarakut

Morena Taraku ka pranuar dhuratë nga aktori i njohur Blerim Destani.

Dhurata e pranuar përfshin tuta sportive dhe të brendshme.

Dhurata duket se i ka pëlqyer Morenës e cila nuk ka vonuar shumë për t’i veshur veshjet e “Qunto”, teksa ka shkruar se ka rënë në dashuri me to.

Blerim Destani së fundmi u ka dhuruar veshje edhe emrave të njohur të fushave të ndryshme.