Blerim Destanin i bënë dhuratën e pabesueshme Don Xhonit

Njëri emër i konfirmuar në skenën e filmit në vend dhe botë, e tjetrit një reper i ri që me performancat e fundit ka krijuar senzacion.

Blerim Destani është aktori që ka marrë përsipër shumë role më rëndësi, ku suksesi nuk i ka munguar.

E, Don Xhoni është berë “viral” gjjthandej, madje duket se po i pëlqen edhe aktorit, i cili i ka dërguar atij një dhuratë.

Reperi i ri e ka treguar dhuratën në Inatagram, duke e falenderuar publikisht aktorin, që mesa duket tashmë e ka edhe mik./kosovarja