Blerja online dhe zhgënjimet e njerëzve

Ndonjëherë, ne blejmë gjëra për të cilat më vonë pendohemi!

Bright Side gjithashtu ka gjëra që dëshiron të mos i kishte blerë, por nuk është asgjë për t’u shqetësuar, është vetëm një arsye e mirë të qeshim me veten dhe vendimet tona të pakuptimshme.

Kur pashë reagimin e maceve, kuptova se nuk duhet ta kisha blerë atë.

Mendova se do të ishte më e madhe, por të paktën qeni im përshtatet.

Nëna ime ende kujton se si ajo më porositi këtë fustan të mbrëmjes për 250 dollarë, dhe kjo na zemëroi.