Blero drejt Zvicrës për ta festuar ditëlindjen e vjehrrit

Blero ka udhëtuar drejt Zvicrës për ditëlindjen e vjehrrit.

Ai dhe gruaja e tij Afrona nga Prishtina udhëtuan atje për të qenë pranë familjes Dika.

Ka qenë Afrona ajo e cila ndau fotografi në Instagram derisa ka uruar edhe babanë për ditëlindje me fjalët më të mira.

Dhenderr i dashur Blero, apo jo.