Blero i lumtur, takohet me vjazën pas tre muajve

Masat e marra për parandalimin  e përhapjes së koronavirusit kanë bërë që njerëzit të mbyllen në shtëpitë e tyre, kështu duke qëndruar larg më të dashurve të tyre.

Njëri prej tyre që gjatë kësaj kohe ishte larg vajzës së tij është edhe Blero, i cili ka tre muaj që nuk ishte takuar Tarën.

Por, më në fund malli i tyre për njëri-tjetrin duket sa ka përfunduar këtë e bëri të ditur Blero përmes një postimi në Instagram, ku shihet se baba e bijë tashmë janë bashkuar.

Kujtojmë se, Blero dhe bashkëshortja e tij Afrona këtë kohë të izolimit po e kalojnë në distancë pasi që Blero ndodhet në Prishtinë, kurse Afrona në Zvicër.