Blero me një biznes të ri

Në “Era Verë”, Blero ka shpalosur edhe planet e tij.

Natyrisht se muzika zë një vend me rëndësi në planet e tij dhe shumë këngë e klipe do të vijnë në vazhdim.

Por, jo vetëm kaq.

Ai ka paralajmëruar se do të hapë edhe një biznes qe lidhet me gastronomin por qe per te cilin do te zbuloj gjithqka shume shpejt./express