Blero shfaqet i veshur me këpucë krejt gur ndriques

Blero mbetet një emër i dalluar dhe një këngëtar me stil të veçantë.

Në shumë aspekte ai me pozat që publikon merr vëmendje, duke u shfaqur në forma të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Fal karrierës që ka ai jeton një jetë luksoze, duke shëtitur në vende të ndryshme bashkë me gruan e tij, Afronën.

Në këtë imazh të fundit, Afrona ka ndarë një storie të tij ku vëmendje marrin këpucët që ka veshur Blero, me ngjyrë të zezë dhe gur që shkëlqejnë, këto janë unike apo jo?