Blerona del përtej vetes, çfarë i bëri fytyrës kështu?

Blerona Zeqiri më nuk po njihet, e fajin për këtë e kanë ndryshimet e shumta që ka bërë në pamjen e saj.

Fillimisht duke humbur peshë meqë dikur ishte një femër e shëndoshë, më pas edhe ndryshime tjera në fytyr.

Ama lirshëm mund të themi se po na mungon Blerona e vjetër, pasi që këto ndryshime kaq të mëdha nuk i kishte të nevojshme.

Sidoqoftë është dëshira e saj dhe e pëlqen veten kështu./Kosovarja/