Blerona mbulohet me shami

Është moderatorja më e njohur në tregun kosovar,e cila ka arritur të ketë një numër të madh fansash prej kur u inkuadrua në botën e televizionit.

Ajo u bë edhe më shumë e përfolur pasi humbi peshë brenda një kohe shumë të shkurtër, që u shndërrua thuajse në Bleronë tjetër.

Edhe pse nuk njihet që ka bërë ndonjë ndërhyrje kirurgjike në fytyrë, ajo duket se i kushton kujdes të madh paraqitjeve të saj në të cilat gjithmonë kujdeset të shfaqet më e nxehtë dhe shumë elegante.

Blerona ndryshe njihet edhe për jetën e saj luksoze e cila shumicën e kohës e kalon duke vizituar vende të ndryshme.

E këto ditë ajo është duke i kaluar në Gjermani, mbase për xhirime të emisionit, e cila u shfaq e mbuluar me një shami të zezë, që ka vënë në fokus bukurinë e saj.

Blerona siç duket ka vendosur të “djeg” Instagramin me këso poza të veçanta, apo?/Kosovarja/