Blerona përsëri bën ndryshime në fytyrë

Blerona Zeqiri vazhdon të merr vëmendje me ndryshimet e shumta që bën tek vetja.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet duke publikuar momente të shumta nga përditshmëria.

Në këtë të diel moderatorja ndan një imazh nga ambienti i punës, teksa bie në sy grimi që ka realizuar dhe fytyra e saj duket shumë më ndryshe se herët e tjera.

Mos të harrojmë, mund të jetë edhe ndonjë efekt që ka përdorur ajo.

Shiko foton: