Blerona shkon te frizerka, kaq bukur e ka rregulluar vajza e Shyhrete Behlulit

Blerona Zeqiri është ndër moderatoret më të suksesshme në vend, ajo moderon emisionin shumë të ndjekur ‘1 kafe prej shpisë’.

Blerona ka humbur shumë kilogram dhe po duket shumë më ndryshe.

Së fundi ajo ka ndarë një imazh të ri ku po duket tejet bukur dhe tërheqëse, ajo në këtë imazh ka etiktuat sallonin Njomza, ku edhe është rregullar.

Kujtojmë që ky sallon është i vajzës së shyhrete Behlulit.