Blerona Zeqiri habit me zgjedhjen në mes Shkenda Dubovës dhe Fjolla Morinës

Moderatorja shqiptare, Blerona Zeqiri njihet për miqësinë që ka me Shkenda Dubova.

Këtë javë Blerona ishte pjesë e pjesë e rubrikës “Kë zgjedh” në emisionin “Mirage”.

Moderatorja u detyrua të bënte zgjedhje në mes fytyrave të ndryshme publike ku disa prej tyre janë miq të saj.

Ajo zgjodhi personazhe të ndryshme, mirëpo Blerona e injoroi Shkendën për këngëtaren Fjolla Morina, ndërsa arsyet e kësaj zgjedhje kuptojeni në videon më poshtë: